Story of Life-ista <3
Mimi's Blogshop ada Clearance Sale !!!

Thursday, 28 February 2013 @ 12:30 | 0 Comment [s]

assalamualaikum and great evening to all of you .
cheh ,macam bagi speech da .
as I promised yesterday ,kalau korang baca entry semalam lah .
Bermulanya Kerjaya aku nak cerita pasal blogshop ni .
haa ,okey .dengar ye murid2 .
cepat2 ,ambil pen or pensel dengan kertas 
kita belajar sejarah harini .

Mimi's Blogshop adalah blogshop online





yang ditubuhkan pada Julai 2011
by my sis - Siti Syamimi Sazali
dengan bermula kecil-kecilan
menjual barang2 from UK to Malaysia
such as Longchamp's bags and lain2


sekadar hiasan tapi aku pakai ni . >,<



aku dah tak ingat sebenarnya .
2011 ,aku form 4 and masih mentah tak tau ape2 
senang kata noob lah kan 
so ,dari situ ,macam2 dia jual lagi
baju bajan lelaki and perempuan 
sesuai dengan moto ,

"Jill said that Mimi's Blogshop is selling stuffs for Jack too. Awesome."

err ,moto ke tu ?haha .ape2 je lah .
and sekarang ni aku dah besar ,matang sikit matanglah sangat
aku tolong dia disebabkan ke-busy-ian beliau
nak final test semua kan
so ,aku berkecempeng berkecimpung lah sikit2
trying advertise dekat mudah.my 
alhamdulillah ,berkat kesabaran dan usaha gigih .
ada jugaklah rezeki kan .
and sekarang ni kitorang tengah buat




seriously now banyak discounted price up to 80% !!
disebabkan aku baik hati ,cheh >,<
meh aku display a few of the items .



burton shirt for men


H&M dress for women


burton necklace


dorothy perkins belts


neon dress


topshop earings


topshop flip necklace


those prices yang display dekat gambar tu 
price yang kami beri then sekarang lagi murah lah
clearance sale kan .
nak lagi ,usha lah Mimi's Blogshop
insyaALLAH aku sedia membantu korang .hewhew

chiao !


Older Post | Newer Post
The Owner

# my friend says to me ,"I'm not PERFECT ,I'm a kid who pushes the door when it says pull"
# i look at her and reply ,"I stil don't know the meaning of PERFECT ,I'm a teenager who pushes the door when it says 'we're close'"


TODAY





Stuffs


Diary Mine Site







People

Lavalife Dating Site



Let's Talk!



Life-ista ! <3



JUMPERZ 0812




IS




us




dad-chubby-me




me - chubby - sis - mom <3




he - the handsome cousin ;)





he's my 'brother' yang gilaaa



Traffics






Nuffnang





The Credits


Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Fully Edited : Syazen